vila8_007

VILA 8 NEPTUN – REZERVI O „STARE DE BINE” LA PLAJA

Oricat de „poetic” ti-ar suna, un motiv pentru care ai veni la Vila 8 Neptun, ar putea fi ca te trezesti efectiv la cativa metri de plaja, servind un fresh de portocale, citind linistit stirile pe laptop, total relaxat. Intrerupt poate doar de sunetele de pescarusi si de valurile care se sparg.

Pe faleza: Vila 8 Neptun se afla chiar pe faleza Neptun-Olimp, asa ca vei cobori direct din curtea vilei pe plaja.

In siguranta: Ne place discretia si linistea, asa ca am securizat si supraveghem permanent curtea Vilei 8 Neptun si iesirea pe plaja.

Pe-afara: Vei parca masina pe locul de parcare ce il ai rezervat la umbra, in curtea vilei, fiecarui apartament al vilei fiindu-i rezervat un loc de parcare si, daca e cazul, vei putea lasa copiii sa se joace in curtea linistita si relaxanta, care beneficiaza de sistem de supraveghere video cu

monitorizare permanenta. Te vei putea relaxa in briza marii, pe terasa vilei.

Vila 8 e aproape de multe locuri deosebite din Neptun-Olimp: terenuri de tenis, de minigolf, o multime de terase si restaurante, piscina si SPA COCOR, Vision Club.

Unde poti servi masa: Poti servi masa la oricare din terasele si restaurantele statiunii si iti recomandam: Terasa „Delfinul“, chiar in dreptul Vilei 8, la coborarea pe plaja, restaurantul pescaresc „Popasul Pescarilor” unde poti servi peste pescuit din Marea Neagra dimineata la prima ora, Crama „Domeniile Clos de Colombes”, o veche ferma, situata la malul Marii Negre, transformata intr-un domeniu viticol si restaurant cu specific frantuzesc de catre proprietara sa, D-na Anne Marie Rosenberg. Sau poti alege restaurantul cu specific turcesc „Antik Cafe Efendi” aflat in mijlocul statiunii Neptun, in mijlocul unei gradini luxuriante. Aici te poti delecta cu nenumarate preparate culinare orientale, printre care amintim: suberek, sarmalute in foi de vita, masline cu ardei iute, pui cu couscous sau ghiudem servit impreuna cu branza.

Cazare de lux: 4 stele inseamna 8 apartamente de 53 de metri patrati fiecare, compuse din camera de zi cu terasa, dormitor, baie si bucatarie complet utilata. Fiecare apartament este dotat cu aer conditionat si Internet Wi-Fi. Serviciile de acces la Internet asigura viteza normala UP si DW de 400 mbps si o viteza maxima UP si DW de 500 mbps .

4 apartamente sunt situate la parterul vilei si alte 4 apartamente la etajul acesteia.